Auto skalerbare servere

HYDRA™ gir deg serverkraft i verdensklasse – uten forsinkelse. Med HYDRA™ trenger du ikke planlegge for å øke serverkraften i perioder med mer trafikk.

HYDRA™ skalerer etter dine behov automatisk. Dette betyr at du bare betaler for den serverkapasiteten du til enhver tid bruker.

Aktiv og autoskalerbar Cloud-arkitektur

HYDRA™ bruker nettskyplattformen Amazon EC2 (Amazon Elastic Compute Cloud), kombinert med HYDRAs™ proprietære arkitektur, og dette gir unik serverkraft. HYDRAs™ responsive servere registrerer trafikkbelastninger og kompenserer for økt trafikk ved å legge til virtuelle servere. Med HYDRA™ er du rustet til å møte kortsiktige og langsiktige trafikkendringer som følge av kampanjer og nettsidepopularitet uten at du må løfte en finger.

Fordeler med autoskalering
Dette er noen av fordelene med autoskalerbare servere:

Forbedre feiltoleranse – Amazon EC2s autoskalering kan oppdage når det er avvik i sesjoner, avslutte den og erstatte den med en ny.

Økt tilgjengelighet – Amazon EC2s autoskalering sikrer at serverapplikasjonen alltid har beregnet riktig mengde serverkapasitet, og gir dermed forutsigbar skalering.

Lavere kostnader – Amazon EC2s autoskalering legger til forekomster bare når det trengs, og kan skalere på tvers av løsninger for å optimalisere ytelse og kostnad.

HYDRAs™ visjon for servertjenester

Grunnlaget for serverarkitekturen fra HYDRA™ ble etablert over flere år, og det er fordelaktig for deg. Vi har tenkt, planlagt og gjennomført. Målet var å lage løsninger som gir effekt i den virkelige driften. Den løsningen vi leverer, er unik i så måte. HYDRAs™ mål er å legge bak oss et kapittel i IT-industrien der gamle serverinstallasjoner er normen, og erstatte det med moderne løsninger som yter best mulig.

20 år gamle system som er lappet på i årevis og installert på lokale servere, kan ikke måle seg med skyteknologi med innebygget autoskalering.

Tilgjengelighet og oppgraderinger

HYDRA™ er tilgjengelig døgnet rundt, og med skyteknologien vil du alltid ha den nyeste nettleser- og serverteknologien tilgjengelig. HYDRA™-teamets prioriterte oppgave er å gi kundene det beste verktøyet og konkurransefortrinnet. HYDRA™-plattformen optimaliseres løpende med mer ytelse, nye moduler og ny teknologi. Med HYDRA™ har du alltid siste versjon uten at du trenger å tenke på det.

Teknologi og stabilitet

Med Amazon EC2 som partner har HYDRA™ alltid de sikreste og tryggeste rutinene på plass for å sørge for at din nettbutikk er i gode hender og tilgjengelig når som helst.

Siste hendelser
Reduser kostnader og få mer fornøyde kunder
Returer og bytte av varer koster varehandelen milliarder årlig, og undersøkelser viser at det går med store ressurser på tvers av avdelinger for å håndtere retur, bytte og kreditering til...
Les mer
SEO – Komplett modul
HYDRA™ tar for seg alle nivåer av søkemotoroptimalisering (SEO) for å få deres nettbutikk til å prestere og sørge for at du skaffer deg den synligheten du trenger for å...
Les mer