Auto skalerbare servere

HYDRA™ gir deg serverkraft i verdensklasse – uten forsinkelse. Med HYDRA™ trenger du ikke planlegge for å øke serverkraften i perioder med mer trafikk.

HYDRA™ skalerer etter dine behov automatisk. Dette betyr at du bare betaler for den serverkapasiteten du til enhver tid bruker.

Aktiv og autoskalerbar Cloud-arkitektur

HYDRA™ bruker nettskyplattformen Amazon EC2 (Amazon Elastic Compute Cloud), kombinert med HYDRAs™ proprietære arkitektur, og dette gir unik serverkraft. HYDRAs™ responsive servere registrerer trafikkbelastninger og kompenserer for økt trafikk ved å legge til virtuelle servere. Med HYDRA™ er du rustet til å møte kortsiktige og langsiktige trafikkendringer som følge av kampanjer og nettsidepopularitet uten at du må løfte en finger.

Fordeler med autoskalering
Dette er noen av fordelene med autoskalerbare servere:

Forbedre feiltoleranse – Amazon EC2s autoskalering kan oppdage når det er avvik i sesjoner, avslutte den og erstatte den med en ny.

Økt tilgjengelighet – Amazon EC2s autoskalering sikrer at serverapplikasjonen alltid har beregnet riktig mengde serverkapasitet, og gir dermed forutsigbar skalering.

Lavere kostnader – Amazon EC2s autoskalering legger til forekomster bare når det trengs, og kan skalere på tvers av løsninger for å optimalisere ytelse og kostnad.

HYDRAs™ visjon for servertjenester

Grunnlaget for serverarkitekturen fra HYDRA™ ble etablert over flere år, og det er fordelaktig for deg. Vi har tenkt, planlagt og gjennomført. Målet var å lage løsninger som gir effekt i den virkelige driften. Den løsningen vi leverer, er unik i så måte. HYDRAs™ mål er å legge bak oss et kapittel i IT-industrien der gamle serverinstallasjoner er normen, og erstatte det med moderne løsninger som yter best mulig.

20 år gamle system som er lappet på i årevis og installert på lokale servere, kan ikke måle seg med skyteknologi med innebygget autoskalering.

Tilgjengelighet og oppgraderinger

HYDRA™ er tilgjengelig døgnet rundt, og med skyteknologien vil du alltid ha den nyeste nettleser- og serverteknologien tilgjengelig. HYDRA™-teamets prioriterte oppgave er å gi kundene det beste verktøyet og konkurransefortrinnet. HYDRA™-plattformen optimaliseres løpende med mer ytelse, nye moduler og ny teknologi. Med HYDRA™ har du alltid siste versjon uten at du trenger å tenke på det.

Teknologi og stabilitet

Med Amazon EC2 som partner har HYDRA™ alltid de sikreste og tryggeste rutinene på plass for å sørge for at din nettbutikk er i gode hender og tilgjengelig når som helst.

Siste hendelser
SEO – Komplett modul
HYDRA™ tar for seg alle nivåer av søkemotoroptimalisering (SEO) for å få deres nettbutikk til å prestere og sørge for at du skaffer deg den synligheten du trenger for å...
Les mer
Gjør returhåndteringen til en konkurransefordel
Les mer