time
Økonomiintegrasjon

En av nøkkelfunksjonene i HYDRA er måten økonomistyring er integrert i alle ledd og moduler. Dette gir en ekstremt god oversikt over virksomhetens prestasjoner.

time
Betalingsløsning

HYDRA er integrert med de beste betalingsløsningene på markedet. Den sømløse integrasjonen gir fullstendig oversikt i ett enkelt brukersnitt.

time
Innkjøpsmodul

Nøkkelen til et effektivt lager, god kontantstrøm- og likviditet ligger i gode innkjøpsrutiner. Med den unike modulen blir innkjøp en viktig verdiskaper.

HYDRA ER MASTER

Alle driftsfunksjonaliteter skjer i HYDRA, salg, innkjøp, lagerhold, plukk, pakk, retur, bytte og fakturering i sann tid gir stor kraft og full etterrettelighet i alle prosesser.
time
Kampanjehåndtering

Sett opp spesifikke kampanjestrategier helt ned på kategori-, varemerke-, og produktnivå i det brukervennlige administrasjonspanelet.

time
Innholdsmarkedsføring

HYDRA har en integrert modul for innhold som effektivt kombinerer informasjonsspredning med verdien av organisk trafikk.

time
B2C/B2B-modul

HYDRA er bygget opp med flere salgskanaler og flere kundegrupper i tankene, og har derfor egne moduler for salg mot forretningskunder og privatmarkedet.

time
SEO

Synlighet i søkemotorer er en viktig trafikkdriver. HYDRA har utviklet en robust motor for SEO som er underliggende både i magasin-modulen og produkt-CMSet.

time
Dedikert mobilside

Hydra netthandel er tilrettelagt for mobilbruk og optimalisert for god kundeopplevelse og effektive handelsfunksjoner.

time
Lokasjonskontroll

Med den varelager-appen er det til enhver tid full oversikt over beholdning og hyllenummer. Det er rom for multiple lager, samt batch-styring og oppsett etter FIFO-prinsippet.

time
Rapportering i sanntid

Med HYDRA-app vil man til enhver tid ha full kontroll på virksomhetens prestasjoner. Dette er data som gjør en i stand til å ta overordnede beslutninger, så vel som ned på produkt- og kateogrinivå.

time
Lager og logistikk

Lager og logistikk løsningen ligger i nettskyen og er en av de områdene HYDRA virkelig ligger i forkant av andre aktører på markedet.

time
Apps

HYDRA har utviklet egne mobil-applikasjoner for både rapportering, lager og lokasjonskontroll, samt ordrepakk for å optimalisere viktige steg i driften.

time
PIM

Her styrer du all produktinformasjon i et grensesnitt. Alt fra produktinformasjon, EAN koder, tariffnummer, serienummer, avgifter, beskrivelser, vekter, SEO og mye mer.

time
IMPORT & EKSPORT

Utnytt mulighetene for global handel og ekspansjon. Hydra støtter import og eksporthåndtering via intuitive grensesnitt. Tariffnummer, avgifts styring og valutastyring i alle dimensjoner.

time
MAGASIN & BLOGG

Komplett nativ magasinmodul og blogg plattform for å dele innhold og optimalisere SEO.

time
Variant & Pakkeløsning

Opprett varianter på smak, farge, størrelser mm, med kun et tastetrykk. Lag pakkeløsninger og bundler av varer for mersalg og kundevennlige tilbud.

time
Dropshipping

Effektiv merslag uten lagerhold av produkter. Snakk med oss for løsninger.

time
RETUR & BYTTE

HYDRA leverer en unik modul for retur, bytte og kreditering av varer som optimaliserer driftsprosessen, gir reduserte kostnader og fornøyde kunder.

time
HENTE I BUTIKK

Handle på nett, hent varene i butikk. Øk salget, send kundene til butikk for henting av varer og oppnå mersalg. Snakk med oss om løsning.

time
RABATT & KAMPANJER

Rabattkodemodulen i HYDRA gir deg full styring av kampanjeaktiviteter på produkt, kategori, brand eller hele butikken. Velg mellom % eller kronerabatter.

time
E-Post markedsføring

HYDRA er bygget for optimal integrasjon av e-post markedsføringsverktøy. Kommuniser med dine kunder via kampanjer og automatisert e-post for økt salg og kundetilfredshet.