Ny i Hydra-teamet: Bli kjent med Lars Christian

image

Hei,

Lars Christian Ottesen heter jeg, og jeg er ny ansatt i Hydra. Jeg er 68 modell og har jobbet i egne selskaper siden 1998. I siste 10 år med netthandel, både i Norge og internasjonalt. I denne perioden har jeg vært involvert i både små og store webprosjekter, nå siste 2 år med etablering av en multistore løsning basert på Magento/Pimcore med frontends i flere land, både B2B og B2C og flere lager.

Hydra fremstår som et meget spennende selskap med et unikt produkt. Etter mange år i netthandelsbransjen og med e-handelsprosjekter på ulike plattformer kan jeg relatere meg til mye av den unike funksjonaliteten Hydra leverer. Hydra løser flere av utfordringene en netthandel virksomhet i vekst møter, men gjerne ikke forstår før en står midt i utfordringene. 

Det er mange der ute som sliter med systemer som ikke ivaretar de daglige rutinene en moderne handelsbedrift er avhengig av. Det koster energi og tid, og begrenser samtidig videre vekst. Dette løser Hydra. Samtidig må en være ydmyk og klar over at skifte av e-handelsløsning og ERP system er en stor investering som krever mye av kunden. Selv et godt produkt som Hydra krever overbevisning og målbevisst arbeid med kundene. Jeg ser veldig frem til å gi mitt bidrag i den spennende reisen Hydra nå har startet på. Med Hydra kan vi støtte handelsvirksomheter til å lykkes bedre.

 

Er du ehandler og ønsker å se hvordan Hydra kan hjelpe deg å lykkes bedre? Ta kontakt med meg på 920 16 600 eller lars@hydraglobe.com

Grow with Hydra!

Siste hendelser
SEO – Komplett modul
HYDRA™ tar for seg alle nivåer av søkemotoroptimalisering (SEO) for å få deres nettbutikk til å prestere og sørge for at du skaffer deg den synligheten du trenger for å...
Les mer
Gjør returhåndteringen til en konkurransefordel
Les mer