Øk ytelsen ved å tømme mellomlageret

For mange er overgangen til skybasert teknologi både spennende og utfordrende. Gamle rutiner endres, og ting er kanskje ikke slik de var før. Noen vil til og med påstå at det var bedre før, men det kan vi trygt forsikre deg om at det ikke var.

I dette innlegget skal vi se litt på hvordan brukeropplevelsen din kan blir så god som mulig. Med aktiv bruk av HYDRA™ bør nettleseren din være i toppform.

Kvaliteten på nettleseren vil påvirke brukeropplevelsen. Chrome, Safari, Explorer, Edge og Firefox vil alltid gi deg de beste brukeropplevelsene hvis du har oppgradert til nyeste versjon.

Regel nummer 1: Oppdater nettleseren

Sørg alltid for å ha siste versjon av nettleseren. HYDRA™ er optimalisert for Google Chrome, men virker selvsagt også med andre nettlesere. De bør likevel helst være oppdatert de siste seks månedene.

Regel nummer 2: Tøm mellomlageret

Sørg alltid for at du har tømt mellomlageret ved arbeidsdagens start. Informasjonskapsler (cookies) og midlertidig fillagring i nettleseren har betydning for brukeropplevelsen.

Midlertidig lagring av filer er fint når du bare bruker nettleseren til surfing på biler, høyttalere, hobbyer og fritidsaktiviteter. I disse situasjonene gir disse filene økt hastighet, slik at datamaskinen ikke må laste inn nettstedene på nytt hver gang du skal lese dem, men henter dem rett fra nettleseren.

HYDRA™ er et aktivt verktøy

Fordi du legger til nye ting minutt for minutt og utfører en rekke arbeidsoppgaver løpende gjennom dagen, ønsker du ikke å se gamle filer, reparasjoner, oppgraderinger og feilrettinger. Informasjonskapsler og mellomlagrede filer i nettleseren vil forsinke eller forstyrre brukeropplevelsen. Tømmer du mellomlageret rutinemessig, vil brukeropplevelsen derimot bli best mulig.

Aktiver automatisk tømming av mellomlageret i nettleseren

I Google Chrome kan du selv aktivere automatisk tømming av mellomlageret.

Gå inn i menyen øverst til høyre, trykk på «Flere verktøy», og gå deretter til «Rens nettleserdata» eller «Clear Browsing Data». Der velger du hvor langt tilbake i tid du vil slette nettleserdata.

For at du raskt skal kunne se endringer som nye oppgraderinger, bytte av bilde på nettsider, priser osv. kan gamle filer forsinke eller forstyrre slik at du ikke ser endringene umiddelbart. Sørg derfor at du tømmer mellomlageret daglig.

Siste hendelser
SEO – Komplett modul
HYDRA™ tar for seg alle nivåer av søkemotoroptimalisering (SEO) for å få deres nettbutikk til å prestere og sørge for at du skaffer deg den synligheten du trenger for å...
Les mer
Gjør returhåndteringen til en konkurransefordel
Les mer