Om HYDRA

Hydra leverer skybasert forretningsstyring av hele ditt digitale økosystem for e-handel. Gjør deg klar for en helt ny opplevelse.
logo
Bakgrunnen til HYDRA

HYDRA har sitt utspring fra det tekniske miljøet rundt Proteinfrabrikken.no. For snart 5 år siden ble det klart at det ikke fantes en moderne skybasert plattform med tilfredsstillende systemer som løste virkelige utfordringer i netthandelshverdagen på tvers av avdelinger. Starten på HYDRA ble da et faktum. Proteinfabrikken.no er en ledende merkevare og aktør innen kosthold- og ernæringsbransjen i Skandinavia, og har en kompleks drift med egen produksjon, underleverandører, fysiske butikker, flere nettbutikker og salg mot bedriftsmarkedet. Proteinfabrikken har i tillegg flere lagre og driver virksomhet i flere land med ulike moms, tolltariffer og avgiftsnivåer.

For alle virksomheter blir det digitale økosystemet stadig mer kompleks og man opplever stadig nye utfordringer knyttet til vekst. HYDRA er spesielt utviklet for SMB virksomheter som ønsker en effektiv skybasert driftsmodell, opererer i det norske markedet, har kanskje vokst ut av eksisterende system, eller vil starte med blanke ark og har ambisjoner om internasjonal vekst, eller allerede har ekspandert utenlands. Norge har 5 millioner innbyggere, Hydra åpner muligheten for at din virksomhet kan da del i det Europeiske markedet som er 100 ganger større enn det Norske. HYDRA passer like bra for en manns bedrift som til 100 mann. Tilgjengelighet, fleksibilitet og skalering enkelt og effektivt. 

Sammenlign oss

Hvem er HYDRA

Hydra teamet består i dag av 18 personer fordelt på teknisk utvikling, design, prosjektledere, forretningsutvikling og kundeservice. Målet er hele tiden å være i forkant og tilby en fullstendig handelsplattform som er både fremtidsrettet og fleksibel slik at man enkelt kan integrere og utnytte teknologiske nyvinninger og etterkomme kundenes behov.

Vår visjon er å implementere konkrete løsninger for virkelige driftsutfordringer, gi våre kunder unik konkurransekraft, og dele våre erfaringer slik at din bedrift kan bli morgendagens vinner.

Sammenlign oss!

Ta kontakt for mer informasjon
E-postadresse
E-postadresse
Telefonnummer
Telefonnummer