SEO – Komplett modul

HYDRA™ tar for seg alle nivåer av søkemotoroptimalisering (SEO) for å få deres nettbutikk til å prestere og sørge for at du skaffer deg den synligheten du trenger for å være et hakk foran konkurrentene. HYDRA™ leverer intuitive grensesnitt som gjør det enkelt å jobbe med SEO. I Hydra skriver du inn frasene og søkeordene rett i HYDRAs™ unike produktdatamodul (PIM) i alle nødvendige dimensjoner.

I HYDRA™ bygger du SEO ved hjelp av strategiske verktøy og vektlegging av målbar effekt. HYDRA™ har SEO-verktøy innebygget på tvers av alle produkter og viser kvaliteten av SEO-arbeidet ditt i sanntid, med bakgrunn i Googles algoritmer. HYDRA™ gir deg SEO-kvalitet helt ned på den enkelte SKU (varelinje), pakkeløsninger, magasinoptimalisering på artikkelnivå, krysslenking og menystrukturer.

"
Effektiv netthandel er en symbiose mellom en aktiv digital strategi og et system som støtter strategien og setter den ut i livet.

I HYDRA™ skriver du SEO-optimaliseringen rett inn i kategoriene som er spesialutviklet for å bidra til at du når dine SEO-mål. Alt dette får du mens du arbeider i markedets mest intuitive grensesnitt med garantert effekt.

SEO er et bredt felt, og HYDRA™ støtter nettbutikkeiere med ambisjoner. Med den unike SEO-funksjonaliteten vår får selv uerfarne nettbutikkeiere den mest profesjonelle SEO-funksjonaliteten på markedet. HYDRA™ SEO kombinerer ingresstekster og hovedtekster på produkt og artikler ut fra Googles algoritmer og gir deg en kraftpakke av organisk optimalisering av nettsidene .

Komplisert funksjonalitet – enkelt oppsett

Siste hendelser
Reduser kostnader og få mer fornøyde kunder
Returer og bytte av varer koster varehandelen milliarder årlig, og undersøkelser viser at det går med store ressurser på tvers av avdelinger for å håndtere retur, bytte og kreditering til...
Les mer
SEO – Komplett modul
HYDRA™ tar for seg alle nivåer av søkemotoroptimalisering (SEO) for å få deres nettbutikk til å prestere og sørge for at du skaffer deg den synligheten du trenger for å...
Les mer