SEO – Komplett modul

HYDRA™ tar for seg alle nivåer av søkemotoroptimalisering (SEO) for å få deres nettbutikk til å prestere og sørge for at du skaffer deg den synligheten du trenger for å være et hakk foran konkurrentene. HYDRA™ leverer intuitive grensesnitt som gjør det enkelt å jobbe med SEO. I Hydra skriver du inn frasene og søkeordene rett i HYDRAs™ unike produktdatamodul (PIM) i alle nødvendige dimensjoner.

I HYDRA™ bygger du SEO ved hjelp av strategiske verktøy og vektlegging av målbar effekt. HYDRA™ har SEO-verktøy innebygget på tvers av alle produkter og viser kvaliteten av SEO-arbeidet ditt i sanntid, med bakgrunn i Googles algoritmer. HYDRA™ gir deg SEO-kvalitet helt ned på den enkelte SKU (varelinje), pakkeløsninger, magasinoptimalisering på artikkelnivå, krysslenking og menystrukturer.

"
Effektiv netthandel er en symbiose mellom en aktiv digital strategi og et system som støtter strategien og setter den ut i livet.

I HYDRA™ skriver du SEO-optimaliseringen rett inn i kategoriene som er spesialutviklet for å bidra til at du når dine SEO-mål. Alt dette får du mens du arbeider i markedets mest intuitive grensesnitt med garantert effekt.

SEO er et bredt felt, og HYDRA™ støtter nettbutikkeiere med ambisjoner. Med den unike SEO-funksjonaliteten vår får selv uerfarne nettbutikkeiere den mest profesjonelle SEO-funksjonaliteten på markedet. HYDRA™ SEO kombinerer ingresstekster og hovedtekster på produkt og artikler ut fra Googles algoritmer og gir deg en kraftpakke av organisk optimalisering av nettsidene .

Komplisert funksjonalitet – enkelt oppsett

Siste hendelser
SEO – Komplett modul
HYDRA™ tar for seg alle nivåer av søkemotoroptimalisering (SEO) for å få deres nettbutikk til å prestere og sørge for at du skaffer deg den synligheten du trenger for å...
Les mer
Gjør returhåndteringen til en konkurransefordel
Les mer